top of page
I-mac-van-Swaaningen-sfeer-LR.jpg
BB6_11.jpg

Dit is Voilà gifts and more

Wij zijn Voilà gifts and more, creatievelingen uit het Brabantse Uden, basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs! Je ziet dit terug in al onze producten. Wat in 1998 begon als Caspar foto en design en in 2017 is uitgebreid met de cadeauproducten onder de naam Pottiez, is uitgegroeid tot een succesvol merk. Inmiddels bestaat Voilà gifts and more al ruim 20 jaar en maken wij met ons creatief hart logo's die verrassen, verpakkingen die opvallen, websites die op het netvlies blijven branden, page-turning brochures, flyers die de verwachtingen overtreffen, geboortekaartjes en trouwkaarten die indruk maken en rouwkaarten die een blijvende herinnering achterlaten. Wat de opdracht ook is, wij vertalen de vraag van de klant in een passend maatpak. Maak kennis met ons team van creatieve professionals.

Naast al ons verrassend grafisch design, maken we sinds 2017 ook diverse cadeauartikelen. Stuk voor stuk items die een lach op je gezicht toveren. Denk bijvoorbeeld aan: sarah's potje, onze pot kleine geluksmomentjes, een potje liefde of het blikje lunchliefde. Kortom: Geniet zoveel je kan, daar word je gelukkig van.

Pottiez, en een Ogenblikje is Voilà gifts and more

In augustus 2022 hebben we de merken Pottiez en een Ogenblikje samen met de grafische vormgeving onder Reset foto en design samengevoegd onder een nieuwe naam Voilà gifts and more. Samen met de vernieuwde uitstraling moet onze nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van onze cadeauproducten en de grafische vormgeving. De naamswijziging is een onderdeel van de geheel vernieuwde cadeaulijn met als doel om ons nog meer te onderscheiden in de gift branche. 

 

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft”. “Het is dus belangrijk om onze ambities beter te communiceren, zeker omdat wij onze cadeauproducten nadrukkelijk hebben gerelateerd aan maatschappelijke thema’s en behoeften. Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare naam gekozen. Voilà gifts and more is een knipoog naar onze tak in grafische vormgeving, maar symboliseert ook kracht en vernieuwing. Onze slogan “gifts and more!” vat goed samen dat we nog veel meer doen dan alleen gifts”.

bottom of page